Venue (in Dutch)

Van der Valk Eindhoven: Aalsterweg 322 5644 RL Eindhoven

Eigen vervoer:

Vanuit Amsterdam – Utrecht – ‘s-Hertogenbosch 

U volgt de borden ’s-Hertogenbosch-Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.  

 

Vanuit Den Haag – Rotterdam – Breda – Tilburg         

Via A13, A16, A58 volgt u bij Eindhoven de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.  

 

Vanuit Antwerpen

U volgt de borden richting Eindhoven (A67/E34), bij Eindhoven volgt u de borden Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.  

 

Vanuit Maastricht

U volgt de borden richting Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag ziet u Hotel Eindhoven recht voor u.

 

 

Openbaar Vervoer:

Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7,170, 171 of 172 te nemen. Deze bussen stoppen allen voor het hotel.

 

Routeplanner